Locatie & Route

Routebeschrijving

Het Grootste Kennisfestival van Zuid Nederland zal plaatsvinden op het Klavers Jansen terrein in Breda: Speelhuislaan nummer 153.

Per trein of fiets

We raden iedereen aan met de trein of fiets te komen. Het festivalterrein is vanaf het station slecht 10 minuten lopen. Je neemt via de tunnel de noorduitgang van station Breda. Dan bevind je je (na 35 meter) aan het begin van de Speelhuislaan. Je slaat dan linksaf en na 800 meter (voor het stoplicht) vind je aan je linkerzijde de ingang van het festivalterrein (Speelhuislaan nummer 153). Voor de fietsers is er direct bij de ingang van het festivalterrein een fietsenstalling.

Per Auto

Vanuit Tilburg:
Afslag Breda Noord op de A27. Onderaan de afslag bij het stoplicht linksaf, na 400 meter houd je rechts aan richting Centrum/Teteringen (je bevindt je nu op rondweg Breda Noord). Deze rondweg volg je 4100 meter tot aan de afslag industrieterrein 3900-4000 (linksaf). Na 150 meter linksaf. Meteen aan de rechterzijde op de hoek vind je de ingang van het festivalterrein (Speelhuislaan nummer 153). Er is beperkt parkeerplek in de buurt. Als je zeker wilt zijn van een parkeerplek raden we aan tegelijk met het kopen van een ticket een parkeerplaats te reserveren.

Vanuit Rotterdam:
Afslag Breda Noord op de A16. Bovenaan de afslag bij het stoplicht linksaf (je bevindt je nu op rondweg Breda Noord). Deze rondweg volg je 3600 meter tot aan de afslag industrieterrein 3900-4000 (rechts af). Na 150 meter linksaf. Meteen aan de rechterzijde op de hoek vind je de ingang van het festivalterrein (Speelhuislaan nummer 153). Er is beperkt parkeerplek in de buurt. Als je zeker wilt zijn van een parkeerplek raden we aan tegelijk met het kopen van een ticket een parkeerplaats te reserveren.

Vanuit Utrecht:
Afslag Breda Noord op de A27. Onderaan de afslag bij het stoplicht rechtsaf, na 400 meter houd je rechts aan richting Centrum/Teteringen (je bevindt je nu op rondweg Breda Noord). Deze rondweg volgt u 4100 meter tot aan de afslag industrieterrein 3900-4000 (linksaf). Na 150 meter linksaf. Meteen aan de rechterzijde op de hoek vind je de ingang van het festivalterrein (Speelhuislaan nummer 153). Er is beperkt parkeerplek in de buurt. Als je zeker wilt zijn van een parkeerplek raden we aan tegelijk met het kopen van een ticket een parkeerplaats te reserveren.

Vanuit Antwerpen:
Afslag Breda Noord op de A16. Bovenaan de afslag bij het stoplicht rechtsaf (je bevindt je nu op rondweg Breda Noord). Deze rondweg volg je 3500 meter tot aan de afslag industrieterrein 3900-4000 (rechtsaf). Na 150 meter linksaf. Meteen aan de rechterzijde op de hoek vind je de ingang van het festivalterrein (Speelhuislaan nummer 153). Er is beperkt parkeerplek in de buurt. Als je zeker wilt zijn van een parkeerplek raden we aan tegelijk met het kopen van een ticket een parkeerplaats te reserveren.

Programma
Koop
tickets