Hoe werkt dit festival?

KAN IK MIJN TICKET ANNULEREN?

Annulering is tot drie weken voor aanvang van het festival mogelijk per email naar ellen@hetgrootstekennisfestival.nl. Je ontvangt binnen 48 uur een bevestiging per email van de annulering. Hiervoor wordt een bedrag van € 45,- aan annuleringskosten in rekening gebracht. Vanaf drie weken voor aanvang van de bijeenkomst ben je het volledige deelnamebedrag verschuldigd.

KAN IK MIJN TICKET AAN EEN ANDER GEVEN?

Ja dat kan, de tickets zijn niet naam gebonden en mag je doorgeven aan een ander.

WANNEER ONTVANG IK MIJN TICKET?

Je ontvangt je e-ticket 2 à 3 weken voor aanvang van het festival. Soms komen de tickets in de spam terecht. Kijk daar ook even als je je ticket niet kan vinden. Mocht je deze dan nog niet kunnen vinden mail dan even naar melanie@hetgrootstekennisfestival.nl

WANNEER ONTVANG IK MIJN PARKEERTICKET?

Als je een parkeerticket hebt besteld, dan ontvang je deze apart van je entree ticket via een e-mail ongeveer 2 à 3 weken voor aanvang van het festival.

IS HET FESTIVAL GOED MET HET OPENBAAR VERVOER BEREIKBAAR?

Breda is goed per trein bereikbaar. Vanaf het station is het circa 10-15 minuten lopen naar het festivalterrein.

HOE KAN IK MIJN CONSUMPTIES BETALEN?

Iedereen die een ticket koopt voor het festival ontvangt bij binnenkomst voor circa 20,- aan munten. Hiermee kun je eten en drinken kopen op het festivalterrein. Extra munten bijkopen kan bij de info balie, maar let op: alleen met pin te betalen.

PERS EN/OF FOTOGRAAF AANVRAAG

Dit kan door een mail te sturen naar melanie@hetgrootstekennisfestival.nl

JE WILT JE ALS GROEP AANMELDEN MAAR ALLE NAMEN VAN DEELNEMERS ZIJN NOG NIET BEKEND

Als je de namen van de deelnemers nu nog niet weet kan je gewoon steeds de naam en e-mail van de contactpersoon invullen en de deelnemersvelden. De tickets zijn namelijk niet op naam. De tickets worden dan uiteindelijk verstuurd naar deze contactpersoon en die kan deze doorsturen naar de uiteindelijke deelnemers.

Programma
Koop
tickets